Menu

Supertilbud

Supertilbud – Reklamér – Tjen På Website

:: Tjen penge på nettet, Tjen penge på dit website, Reklamér på www.dosdesign.dk -> KLIK for at læse mere…

Dagens Super Tilbud kan ses herunder – Klik dig ind på det der kan have din interesse og spar massevis af penge !
    
  


  


Tjen Penge på dit website !
Tjen penge på nettet ved hjælp af reklamer på din hjemmeside/website – Følgende affiliates programmer er seriøse og kan varmt anbefales:

:: TradeDoubler.dk
:: EuroAds.dk
:: AdFair.dk – NB !!! De er gået konkurs december 2011
:: Partner-Ads.dk
:: IQmedier.dk – NB !!! De er gået konkurs august 2012
:: Mikkelsenmedia.dk – NB !!! De er gået konkurs august 2012
:: RePayMedia.com ANBEFALES IKKE
:: Google AdSense
:: Orville Media – ANBEFALES IKKE

Stort forum om alle affiliateprogrammerne HER.

Programmerne er afprøvet på denne side og kan anbefales, nogle er bedre end andre, men det går stort set ud på det samme, prøv dig frem, da hver hjemmeside har sine behov og hver webmaster har hver deres måde at tjene penge på – Det gælder for dig som webmaster selvfølgelig først og fremmest om at skaffe besøgende på din hjemmeside, jo flere besøgende jo flere ser/klikker på dine reklamer.

Så sørg altid for at din hjemmeside er opdateret og fyld jævnligt relevant indhold på – Lav sigende meta tags og reklamere evt. for din side på diverse fora, nyhedsmail, venner, bekendte m.m !

Reklamér på www.dosdesign.dk meget billigt !
Nu kan du også mod et mindre beløb reklamere på denne hjemmeside. Du kan vælge mellen at have banner, tekstlinks m.m indsat på www.dosdesign.dk, som p.t har ca. 800 besøgende dagligt. Prisen vil blive fastsat alt efter ønske om hvordan, hvor lang tid og hvor mange steder dine reklamer skal vises. Skriv en mail HER og du vil få et meget fordelagtigt tilbud. Alt lige fra 50,- om måneden.