Tankevækkende video: Folk klapper efterladt hund, men ignorerer ensom dreng i park
Publiceret af dosdesign d. Maj 06 2015 - 19:56:09
Klik længere til højre på "Læs mere" !

Se også Danmarks bedste samling af super tilbud på næsten alt HER !
Extended News
Tankevækkende video: Folk klapper efterladt hund, men ignorerer ensom dreng i park

Hvordan reagerer du på et efterladt barn?

Et tankevækkende videoeksperiment fra en dansk park afslører, hvordan forbipassende ikke er blege for at klappe en ensom hund, men derimod ignorerer et 'efterladt' barn på en bænk.

Videoen, der meget vel kan prikke til den dårlige samvittighed hos flere af os danskere, er lavet af Ungdommens Røde Kors, og tager sit udgangspunkt ved en bænk i den forårsklædte park.
Med skjult kamera kan man se, hvordan kærestepar og forbipassende stopper op og klapper en lille hund, der er placeret mutters alene ved en parkbænk.

Samme opmærksomhed fra omverdenen gør sig ikke gældende, når folkene bag videoeksperimenter efterfølgende udskifter hunden med en lille dreng.

De besøgende i parken slentrer forbi den ensomme dreng, der nærmest fremstår som luft fra sin siddende position på bænken.

Barnet forsøger at få øjenkontakt med to forbipassende kvinder, men de skænker ham ikke et blik.

I den linde menneskestrøm er der ingen, der spørger, 'hvor er din mor eller far henne?'.

- Selv om mange mennesker godt er klar over, at der her i landet er udsatte børn, der ikke er en del af noget fællesskab, så bliver der ikke gjort meget ved det, siger Amalie Utzon, formand for Ungdommens Røde Kors, til Dagens.dk.

Se mere HER !

---------------------------------

Vi er en af Danmarks største forhandlere med produkter indenfor fitnessbranchen. Vi er kendt for gode priser og god kvalitet, og gør både i kosttilskud som proteinpulver, kreatin og weightgainer samt i fitness udstyr ex. kettlebells, håndvægte mv.
Stort udvalg af de bedste mærker proteinpulver

Bodyman er Dk's største producent og af kosttilskud.
TAB DIG HURTIG HER - DER ER FLERE MULIGHEDER !