Ultrabillig gør-det-selv-computer sætter britisk rekord !
Publiceret af dosdesign d. Februar 18 2015 - 22:28:57
Klik længere til højre på "Læs mere" !

Se også Danmarks bedste samling af super tilbud på næsten alt HER !
Extended News
Ultrabillig gør-det-selv-computer sætter britisk rekord

Den ultrabillige Raspberry Pi-computer, runder et skarpt hjørne. Den har nu solgt i fem millioner eksemplarer.

Af Mads Allingstrup

Den uhyre billige og skrabede gør-det-selv-computer Raspberry Pi, runder nu et ganske bemærkelsesværdigt skarpt hjørne. Computeren, der kan fås for nogle få hundrede kroner, har nemlig siden sin start i 2012 solgt i svimlende fem millioner eksemplarer, hvilket gør den til den bedst sælgende britiske computer nogensinde.


Dermed er Raspberry Pi kommet foran det hidtidige britiske salgshit, nemlig 80ernes Sinclair ZX Spectrum, der ifølge avisen The Guardian nåede at sælge fem millioner eksemplarer. Det skete dog i en helt anden tidsalder, hvor computere endnu langt fra var hvermandseje.

Raspberry Pi-computeren er en ultraskrabet computer, hvor brugerne selv må sørge for kabinet, harddisk og alt andet udstyr, herunder også styresystem. Den lille computer er oprindelig skabt til at lære børn og studerende om computere og programmering, og har oftest været brugt sammen med det frie og åbne styresystem, Linux i forskellige versioner - også nogle, der er særligt skabt til Pi-computerne.

Windows 10-udgave på vej

Maskinen er dog ikke begrænset til kun at benytte disse systemer.

I forbindelse med en nylig opdatering af computerens hardware, annoncerede opfinderen Eben Upton, at en version med særlig udgave af Windows 10 også er på trapperne til en pris på omkring 230 kroner. Der er dog ikke sat dato på lanceringen.


Se mere HER !

---------------------------------

Vi er en af Danmarks største forhandlere med produkter indenfor fitnessbranchen. Vi er kendt for gode priser og god kvalitet, og gør både i kosttilskud som proteinpulver, kreatin og weightgainer samt i fitness udstyr ex. kettlebells, håndvægte mv.
Stort udvalg af de bedste mærker proteinpulver

Bodyman er Dk's største producent og af kosttilskud.
TAB DIG HURTIG HER - DER ER FLERE MULIGHEDER !