Køreklar mobilbetaling afsløret i Facebook-kode !!!
Publiceret af dosdesign d. Oktober 07 2014 - 16:50:15
Klik længere til højre på "Læs mere" !

Se også Danmarks bedste samling af super tilbud på næsten alt HER !
Extended News
Datalogistuderende har fundet færdig betalingsløsning i koden til Facebooks Messenger - en funktion der gør det nemt at overføre penge mellem venner.


Af Nicolai Franck

Hvis man er på udkig efter, hvad de store teknologifirmaer sysler med, så er et godt sted at lede i den bagvedliggende kode til apps og styresystemer.

Og det er da netop også i koden bagved Facebooks Messenger besked-app, at den datalogi-studerende Andrew Aude fra Stanford University har fundet det der ligner en færdigbygget funktion, der gør det lige så nemt at overføre penge til sine venner, som at sende et billede.

Alt det kræver er et tryk på en betalingsknap, indtastning af beløbet du vil sende, og så et tryk på send, så er pengene overført.

Løsnigen er klar til at blive rullet ud

Til mediet Techcrunch, fortæller Aude, at han var på udkig efter et skærmbillede, der kunne indikere at Facebook var på vej med mobilbetalinger.

Men det Aude fandt, var altså en færdig løsning, som han mener er klar til at blive rullet ud når som helst.

På sin Twitter profil har Aude publiceret flere skærmbilleder af løsningen, blandet andet et der viser et MasterCard som betalingsmiddel inde i Facebook Messenger.

Messengers nye chef kommer fra PayPal

At Facebook arbejder seriøst med mobile overførsler mellem venner er ikke nyt.

Zuckerberg løftede allerede i juli sløret for Facebooks planer om at implementere betalinger i Messenger, men sagde ved samme lejlighed, at det havde lange udsigter............

Se mere HER !

---------------------------------

Vi er en af Danmarks største forhandlere med produkter indenfor fitnessbranchen. Vi er kendt for gode priser og god kvalitet, og gør både i kosttilskud som proteinpulver, kreatin og weightgainer samt i fitness udstyr ex. kettlebells, håndvægte mv.
Stort udvalg af de bedste mærker proteinpulver

Bodyman er Dk's største producent og af kosttilskud.
TAB DIG HURTIG HER - DER ER FLERE MULIGHEDER !