Mødre trækker pædofilikortet i sager om samvær !!!
Publiceret af dosdesign d. Juli 23 2014 - 09:02:06
Klik længere til højre på "Læs mere" !

Se også Danmarks bedste samling af super tilbud på næsten alt HER !
Extended News
Mødre trækker pædofilikortet i sager om samvær

I Statsforvaltningen er man bekymret over, at der ca. en gang om måneden bliver fremsat falske anklager om pædofili i samværssager.

En gang om måneden bliver der i sager om samvær fremsat falske beskyldninger om pædofili i Statsforvaltningen, skriver Kristeligt Dagblad.

Statsforvaltningen har ikke eksakte tal, men kontorchef Bente Koudal Sørensen siger, at pædofili kommer på banen en gang om ugen, og at der i hovedparten af sagerne er hold i anklagen.

- De falske anklager er stærkt bekymrende og forfærdeligt for børnene. Beskyldninger om overgreb mod ens eget barn er nogle af de værste beskyldninger, siger hun til DR Nyheder.

Ingen konsekvens for bopælsforældre

Når en pædofili-anklage bringes på bane bliver samværet med barnet suspenderet, mens anklagen undersøges. Til gengæld har det ingen konsekvenser for bopælsforælderen at komme med en anklage, der ikke holder.

- Vi ved, at der på nettet og blandt visse advokater florerer en opskrift på, hvordan man kan køre en pædofili-anklage gennem i forbindelse med en samværssag i Statsforvaltningen, siger Bente Koudal Sørensen.

Bekymrende udvikling

- Der sker ikke noget ved at give udtryk for bekymring for overgreb mod sit barn, selv om det ikke holder. Men man skal overveje, hvad man udsætter sit barn for med en politianmeldelse og videoafhøringer, siger hun..............

Se mere HER

Bodyman er Dk's største producent og af kosttilskud.
TAB DIG HURTIG HER DER ER FLERE MULIGHEDER !