Spilforslag fra den spanske Primera Division
Publiceret af dosdesign d. August 31 2013 - 10:19:26

Extended News
Spilforslag fra den spanske Primera Division

Vi skal til La Liga for at finde weekendens spil på fodbold, og det er i kampen Espanyol – Real Betis, hvor jeg mener, at bookmakerne er lidt gal på den med odds-sætningen.
Real Betis har fået en resultatmæssig dårlig start i Primera Division, hvor holdet har tabt til Real Madrid ude og Celta Vigo hjemme.

Jeg så begge kampe, og i begge tilfælde havde Betis fortjent en bedre skæbne. På Bernabeu kom holdet foran 1-0, og spillede sig frem til masser af chancer mod et usikkert Real-forsvar, og det afgørende hovedstødsmål fra lille Isco blev sat ind med få minutter tilbage af kampen.
Mod Celta Vigo dominerede Real Betis første halvleg totalt, og det er mig stadig en gåde, at holdet ikke kunne score på nogle af de utallige målchancer, som de spillede sig frem til i første halvleg.

Celta havde dog også deres chancer i løbet af de første 45 minutter, og 0-0 ved halvleg var langt fra et retvisende billede af hvad der reelt skete på banen. 2-1 eller 3-1 havde været mere retvisende.

I anden halvleg kom Celta Vigo langt bedre med, og bedømt ud fra spil og chancer i anden halvleg alene, var det ikke meget ufortjent, at Krohn Dehli og Co. rejste hjem med en sejr på 2-1.

Fælles for de to kampe var , at holdet spillede sig frem til masser af chancer, men så frygtelig vakkelvorent ud i bagkæden.

Torsdag aften fik holdet så endelig hul på målscoringen i Europa League-kampen mod FK Jablonec, som blev sendt tilbage til Tjekkiet med en lussing på 6-0, og det må glæde træner Pepe Mel inden weekendens kamp i La Liga.

Espanyol har fået en godkendt start på sæsonen med fire point i de to første kampe. Først fik holdet 2-2 på udebane mod Celta Vigo, for derefter at lave et fint comeback på hjemmebane mod Valencia, hvor Espanyol vandt 3-1 efter at Valencia havde bragt sig foran tidligt i kampen.
Jeg så kampen mod Valencia, og det var fuldt fortjent at Espanyol kom tilbage og vandt kampen.

Espanyol har en samlet målscore på 5-3 efter de to første kampe.
Med tanke på Real Betis’ evner til at skabe masser af chancer, samtidig med et hamrende usikkert forsvar, og med et Esspanyol-hold der giver og tager af et godt hjerte, så synes jeg der er god mening i, at spille på mange mål i kampen.
Søndagens odds forslag er fra bet365, og går på, at der bliver scoret over 2,5 mål i kampen.
Odds for dette udfald er 2,025.