Grøn Koncert er noget særligt ---
Publiceret af dosdesign d. Juni 11 2013 - 18:56:08
Klik længere til højre på "Læs mere" !

Se også Danmarks bedste samling af super tilbud på næsten alt HER !

Extended News
Solen skinner over toppen af den danske popscene, der omgivet af et hav af ølflasker på Frihavnens Amerika Kaj i København er samlet for at promovere en af sommerens helt store musikbegivenheder - Grøn Koncert. Det er 31. gang, musikken skal skaffe penge til Muskelsvindfonden, og i år er otte byer på programmet.

For nogle af de garvede stjerner som Nik og Jay er det svært at pege ud, hvor det bliver den største oplevelse at optræde.

»Du kan aldrig vide, hvordan publikum reagerer. Det afhænger af alt fra, hvad folk har set i nyhederne til, hvad de har spist. Det kan lige så godt blive kanon i Kolding, som det kan i Randers eller Aarhus,« siger Jannik »Jay« Thomsen til Berlingske Nyhedsbureau.

Trods junivarmen formår Niclas »Nik« Petersen, der er iklædt en kraftig sort hue, solbriller og en undertrøje, der blotter en tatovering med ordlyden »Nexus« på ryggen, dog køligt konstatere, at der er to byer, der har en særlig plads hos ham.

»At komme hjem til København og lukke den her turné - det er helt specielt,« siger han og påpeger, at Aarhus lig København er noget særlig på grund af de mange koncertgæster.

Mens det er femte gang, at Nik og Jay er på plakaten ved Grøn Koncert, er det første gang for Mads Langer, der, siden han i 2009 underskrev en international pladekontrakt med Sony Records, har haft stor succes. Blandt andet med sit nye album fra marts i år, »In These Waters«, med hittet »Elephant«.

»For mig er det selvfølgelig helt særligt at spille i Aarhus, fordi det er der, jeg selv er kommet til Grøn Koncert som barn,« siger han og forklarer, at turnéen er en blåstempling af hans musik.

»For mig er det et stempel som dansk musiker, fordi du bliver en del af den familie, der spiller på Grøn Koncert. Jeg vil gerne spille både de numre, folk kender, men også noget af det mere rockede og storladne, jeg har lavet,« siger Mads Langer, der også glæder sig til det tætte forhold, der opbygges til de andre musikere på turnéen, der på ti dage bevæger sig tværs over landet.

SE MERE HER på http://www.b.dk!
..................................