bookmaker tilbyder spil på dartkampe fra 1. division
Publiceret af dosdesign d. Marts 12 2014 - 21:47:05
Ny dansk bookmaker tilbyder spil på dartkampe fra 1. division... og taber DU - så vinder DIN KLUB!

Det nystartede bettingfirma, Bet25, tilbyder nu muligheden for at spille på udfaldet af kampe fra den danske 1. division. I første omgang vil der være tale om de kampe, der samtidig transmitteres direkte på KanalSport. Her kan man spille på den samlede vinder af holdkampen samt de 8 individuelle kampe, der på spilles på TV-banen. Det er endnu uvidst, om der på et senere tidspunkt bliver mulighed for at spille på andre end de udvalgte TV-kampe.

- Vi ser det som en kæmpe mulighed for vores sport, at der nu kommer en helt naturlig interesse udefra på vores sport og vores resultater i dansk dart. Man ved, at folk, som har bettet på et resultat også meget gerne vil følge kampen live for at følge med i om de vinder eller taber på deres væddemål. Vi håber og tror, at det vil øge interessen for vores TV-transmissioner på KanalSport, vurderer Jesper Thorne fra Dansk Dart Union. Udover, at det øger interessen udefra, vil det også være et ekstra spændingsmoment for medlemmerne af Dansk Dart Union, der nu kan spille på nationale kampe fra deres egen sportsgren.

- Det har længe været med i overvejelserne, at betting kunne blive en del af vores TV-setup, men at det er kommet så hurtigt, er en overraskelse, siger Jesper Thorne, der er ansvarlig for TV-setuppet hos Dansk Dart Union. Betting-muligheden er kommet naturligt i forlængelse af, at selskabet bag KanalSport, Ecosys, i sidste uge lancerede betting-sitet Bet25 i samarbejde med blandt andre TDC. Allerede kort efter nytår blev det offentliggjort, at selskabet bag KanalSport pønsede på at starte sit eget bettingselskab.

SE MEGET MERE HER

----

Dartudstyr BILLIGT