Info !
Publiceret af dosdesign d. Marts 05 2014 - 21:48:26
DENNE SIDE ER STADIG AKTIV - MEN VIL IKKE LÆNGERE BLIVE OPDATERET PÅ VEGNE AF EDK'S OFFICIELLE BESTYRELSE - MEN DOG AF WEBMASTER SELV - DELS PGA. INGEN FRA BESTYRELSEN I LANG TID IKKE SELV KOMMER MED INDHOLD TIL SIDEN - DVS. INDHOLD SOM DE KUN KENDER TIL VEDR. NYE TILTAG, MØDER, ARRANGEMENTER m.m (Webmaster kan jo ikke selv digte), OG SOM DE HAR LOVET MANGE GANGE DE VIL BEGYNDE PÅ, ALT I ALT INDHOLD OM SELVE KLUBBEN OG DART MILJØET OG INDHOLD, SOM DE ALTID TIL ENHVER TID DE SIDSTE 14 ÅR, ALTID HAR KUNNE TILSENDE WEBMASTER, SOM ALTID HURTIG VILLE UPLOADE DET PÅ SIDEN OG DELS PGA. DEN NYE BESTYRELSE I EDK, NU ÅBENTBART IKKE HAR RÅD TIL DE 15 KR. OM MÅNEDEN DET KOSTER FOR DEM FOR AT BEVARE HJEMMESIDEN, DVS. UDGIFTEN INDEBÆRE WEBHOTEL, WEBDESIGN, OPDATERING, VEDLIGEHOLDELSE M.M + STYRING/FORDELING AF OFFICIELLE MAILS TIL EDK'S OFFICIELLE EMAIL ADR. - DET ER ET MEGET SKUFFENDE VALG FRA DERES SIDE, DA WEBMASTER SELV IKKE HAR HØRT NOGET SOM HELST, ANDET END EN UBEGRUNDET BEMÆRKNING FOR NYLIG FRA ET HØJT RANGERET BESTYRELSESMEDLEM OM AT DET BRUGER VI IKKE MERE ??? - HVILKET IKKE ER GOD SKIK !

167.000 UNIKKE BESØG FOR EN LOKAL DARTKLUBS HJEMMESIDE, Nr. 1-2 i GOOGLE VED SØGNING PÅ "ESBJERG DART" OG EN WEBMASTERS ARBEJDE MED HJEMMESIDEN I DE SIDSTE 14 ÅR + YDERMERE ALM. KLUB HJÆLP OVENI, ER ÅBENTBART LIGEGYLDIG FOR DEM !

SIDEN BLIVER IKKE LUKKET DA WEBMASTER IKKE VIL SLETTE MANGE MANGE TIMERS ARBEJDE Og SIDENS 14 ÅRS INTERNET ANCIENNITET OG DERMED SMIDE ALT UD AF VINDUET - SIDEN VIL FREMOVER FIGURERE PÅ NETTET SOM EN SLAGS "FANSIDE" UOFFICIEL SOM BLIVER BETALT/UDARBEJDET AF WEBMASTER SELV OG EVT. SIDENS REKLAMER, DVS. EDK IKKE STÅR INDE FOR INDHOLDET, MEN DET VIL WEBMASTEREN OG DEM FRA ANDRE KLUBBER, DER AF OG TIL SENDER ALM. DART RESULTATER m.m HERTIL SOM FØR

Mere info følger, går jeg ud fra.......... !!