Forside | Forum | Billeder | Animationer | Kontakt mig | Foretrukne | Startside | Copyright | Credits | Sitemap | Dosdesign.dk | Tirsdag, 25. September 2018
Hovedmenu

· Forside / Nyheder
· Autodele24.dk
· Pakketilbud
· Dartskiver
· Dartskiver - Tilbehør
· Dartpile
· Flights
· Flights - Tilbehør
· Opbevaring
· Dart Shirts
· Andet Tilbehør
· Tilbud på dartudstyr !
· Dk's Billigste Pokaler !
· Billede Galleri
· Animationer

· Her finder du EDK
· Kun for medlemmer
· Bestyr./Medl./Gæster
· Holdplan
· Barvagt Plan
· Diverse (NY)
· Resultat Historie
· Dartspil/regler
· Vendespillet (E.D.K)
· Snake Spillet (E.D.K)
· Pacman (E.D.K)
· Spil Dart Her
· Sjov/Spas (dosdesign.dk)
· Sport (dosdesign.dk)
· Spil (dosdesign.dk)
· 2. div. VEST Stilling 14/15
· 2. div. VEST Program 14/15
· Dansk Dart Union (DDU)
· DDU - Nyheder/arkiv
· DDU - Forum/Debat
· DDU - DK Klub Links
· DDU - Udl. Dart Links
· DDU - Indbydelser
· Find din klub
· Dart Arrangementer
· Bymesterskab.dk
· Dosdesign.dk's - Dart
· Dosdesign.dk - SportsPics
· Dosdesign.dk (anbefales)
· E.D.K (Gammel)

· Forum
· Artikler
· FAQ
· Kontakt mig
· Links (fra medlemmer)
Medlemsafstemning
Er dart en dejlig sport?

Ja da !

Nej nej da !

Er helt i tvivl !


Du er nødt til at logge på for at stemme.
Nyeste debatemner
· EPOS Solutions for B...
· What to Consider Sag...
· Know About Various P...
· Quicken Customer Sup...
· Using QuickBooks Tec...
Nyeste artikler
· Infosport
Mest aktive debatemner
· Dette er en test [1]
· EPOS Solutions fo... [0]
· What to Consider ... [0]
· Know About Variou... [0]
· Quicken Customer ... [0]
edk-forside


Velkommen til danmarks ældste dartklub

Esbjerg Dart Klub
Østergade 16, kld.
6700 Esbjerg


Kontakt

Niels Wille (Formand)
Michael Toft 51 76 95 97 (Bestyrelsesmedlem)
E-Mail : Danni Olling Sørensen (Webmaster)

Åbningstider

Torsdag 18.30-23.00
+ Stævnedage & Kampdage (som regel lørdage/tirsdage)INFO : Kom ned i klubben hver torsdag, vi åbner kl. 19.00 - Spil dart - det er smart :-)


NB ! ->> Hvis du gerne vil have nyheder/artikler/Info på siden, så send mig venligst en mail
og det vil, som altid, fluks komme på, hvis det er relevant for E.D.K/dart genereltVelkommen
Denne website drejer sig primært om Dart, Flights, Stænger, Stævner, Dartklubber, Esbjerg, Billeder, Jpg, Animationer, Gif, Sport, Spil, DDU, Sjov, Spas, Resultater, Stilling, Humor, E.D.K, Hønseringe, Slicksticks, Dartspillere, Winmau, Dartpile... Dart er et pilespil, der er fast tilbehør på engelske pubber. I spillet går det ud på – ved hjælp af dartpile – på færrest mulige forsøg at spille sig fra 501 points ned til præcis 0 point. Der skal afsluttes med en Double eller Rød Bull. Dette gøres ved at ramme en dartskive, fra hvilken kasteren skal være placeret i en afstand af 2,37 m. Skiven skal placeres på en lodret væg sådan, at bull, som er skivens centrum, er 173 centimeter over gulvet. Hver spiller har tre pile pr. runde.
E.D.K Tillykke med de 50 år !!
bookmaker tilbyder spil på dartkampe fra 1. division
Ny dansk bookmaker tilbyder spil på dartkampe fra 1. division... og taber DU - så vinder DIN KLUB!

Det nystartede bettingfirma, Bet25, tilbyder nu muligheden for at spille på udfaldet af kampe fra den danske 1. division. I første omgang vil der være tale om de kampe, der samtidig transmitteres direkte på KanalSport. Her kan man spille på den samlede vinder af holdkampen samt de 8 individuelle kampe, der på spilles på TV-banen. Det er endnu uvidst, om der på et senere tidspunkt bliver mulighed for at spille på andre end de udvalgte TV-kampe.

- Vi ser det som en kæmpe mulighed for vores sport, at der nu kommer en helt naturlig interesse udefra på vores sport og vores resultater i dansk dart. Man ved, at folk, som har bettet på et resultat også meget gerne vil følge kampen live for at følge med i om de vinder eller taber på deres væddemål. Vi håber og tror, at det vil øge interessen for vores TV-transmissioner på KanalSport, vurderer Jesper Thorne fra Dansk Dart Union. Udover, at det øger interessen udefra, vil det også være et ekstra spændingsmoment for medlemmerne af Dansk Dart Union, der nu kan spille på nationale kampe fra deres egen sportsgren.

- Det har længe været med i overvejelserne, at betting kunne blive en del af vores TV-setup, men at det er kommet så hurtigt, er en overraskelse, siger Jesper Thorne, der er ansvarlig for TV-setuppet hos Dansk Dart Union. Betting-muligheden er kommet naturligt i forlængelse af, at selskabet bag KanalSport, Ecosys, i sidste uge lancerede betting-sitet Bet25 i samarbejde med blandt andre TDC. Allerede kort efter nytår blev det offentliggjort, at selskabet bag KanalSport pønsede på at starte sit eget bettingselskab.

SE MEGET MERE HER

----

Dartudstyr BILLIGT

Dartshop.dk er Danmarks største special butik indenfor dartsporten. Vi sælger også bordfodbold, airhockey, og bordtennis. !
Dartshop.dk er Danmarks største special butik indenfor dartsporten. Vi sælger også bordfodbold, airhockey, og bordtennis.

Se meget mere HER


--------------------------------------------------------------------------------


Velkommen til Dartshop.dk - Dartspil & dart udstyr og tilbehør hos Dartshop

I dart er det vigtigt at have udstyret i orden, fordi det har direkte indvirkning på dit spil. Dartshop.dk sælger alt i dart udstyr og dart tilbehør fra fabrikanten Bull's og er dansk distributør af dette velrenommerede varemærke. Bull's er kendetegnende for dart udstyr i høj kvalitet til lave priser. Med dart udstyr og tilbehør fra Bull’s spiller du dart med stil!

Dartshop.dk fører også et stort udvalg af det evigt populære spil; bordfodbold.

Hvis du ønsker at prøve dine dartpile, se vores dart tilbehør og udstyr eller prøve vores forskellige dartskiver samt elektroniske dartskiver, før du køber, så skal du være velkommen til at besøge os i vores showroom på adressen: Sognevejen 18 - 8380 Trige. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med dit dart udstyr eller tilbehør!

Hos dartshop.dk har du altid 14 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb.

Dartshop.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis forbruger hotline, når du handler hos os.

Du er også altid velkommen til at ringe til Dartshop.dk inden for vores åbningstider på telefonnummer 86 91 03 00.

Dartshop.dk tilbyder også EAN fakturering til offentlige institutioner.
Dartshop.dk er Danmarks største special butik indenfor dartsporten. Vi sælger også bordfodbold, airhockey, og bordtennis. !
Info !
DENNE SIDE ER STADIG AKTIV - MEN VIL IKKE LÆNGERE BLIVE OPDATERET PÅ VEGNE AF EDK'S OFFICIELLE BESTYRELSE - MEN DOG AF WEBMASTER SELV - DELS PGA. INGEN FRA BESTYRELSEN I LANG TID IKKE SELV KOMMER MED INDHOLD TIL SIDEN - DVS. INDHOLD SOM DE KUN KENDER TIL VEDR. NYE TILTAG, MØDER, ARRANGEMENTER m.m (Webmaster kan jo ikke selv digte), OG SOM DE HAR LOVET MANGE GANGE DE VIL BEGYNDE PÅ, ALT I ALT INDHOLD OM SELVE KLUBBEN OG DART MILJØET OG INDHOLD, SOM DE ALTID TIL ENHVER TID DE SIDSTE 14 ÅR, ALTID HAR KUNNE TILSENDE WEBMASTER, SOM ALTID HURTIG VILLE UPLOADE DET PÅ SIDEN OG DELS PGA. DEN NYE BESTYRELSE I EDK, NU ÅBENTBART IKKE HAR RÅD TIL DE 15 KR. OM MÅNEDEN DET KOSTER FOR DEM FOR AT BEVARE HJEMMESIDEN, DVS. UDGIFTEN INDEBÆRE WEBHOTEL, WEBDESIGN, OPDATERING, VEDLIGEHOLDELSE M.M + STYRING/FORDELING AF OFFICIELLE MAILS TIL EDK'S OFFICIELLE EMAIL ADR. - DET ER ET MEGET SKUFFENDE VALG FRA DERES SIDE, DA WEBMASTER SELV IKKE HAR HØRT NOGET SOM HELST, ANDET END EN UBEGRUNDET BEMÆRKNING FOR NYLIG FRA ET HØJT RANGERET BESTYRELSESMEDLEM OM AT DET BRUGER VI IKKE MERE ??? - HVILKET IKKE ER GOD SKIK !

167.000 UNIKKE BESØG FOR EN LOKAL DARTKLUBS HJEMMESIDE, Nr. 1-2 i GOOGLE VED SØGNING PÅ "ESBJERG DART" OG EN WEBMASTERS ARBEJDE MED HJEMMESIDEN I DE SIDSTE 14 ÅR + YDERMERE ALM. KLUB HJÆLP OVENI, ER ÅBENTBART LIGEGYLDIG FOR DEM !

SIDEN BLIVER IKKE LUKKET DA WEBMASTER IKKE VIL SLETTE MANGE MANGE TIMERS ARBEJDE Og SIDENS 14 ÅRS INTERNET ANCIENNITET OG DERMED SMIDE ALT UD AF VINDUET - SIDEN VIL FREMOVER FIGURERE PÅ NETTET SOM EN SLAGS "FANSIDE" UOFFICIEL SOM BLIVER BETALT/UDARBEJDET AF WEBMASTER SELV OG EVT. SIDENS REKLAMER, DVS. EDK IKKE STÅR INDE FOR INDHOLDET, MEN DET VIL WEBMASTEREN OG DEM FRA ANDRE KLUBBER, DER AF OG TIL SENDER ALM. DART RESULTATER m.m HERTIL SOM FØR

Mere info følger, går jeg ud fra.......... !!
Interview på familiekanalen med Badut og Glenn !
Hej medlemmer og andet godtfolk !

For nogle år siden var Badut og Glenn Honoré inde i Familiekanalens flotte studier til et interview om dart og vores klub, du kan se hvordan det gik her :

http://familiekanalen.tv/?portfolio=glen-honore-michael-toft-esbjerg-dart-klub-lang-version

God fornøjelse !

Generalforsamling og klubmesterskab
Hej Medlemmer af EDK !

Så er det tid til Generalforsamling og klubmesterskab - Du kan hente indbydelsen her

Generalforsamling_2013.pdf

Vel mødt !

Fredagsturneringsplan runde 1-3 år 2013 + Regler !
Fredagsturneringsplan runde 1-3 - 2013 !

22.2.2013 WEST DART 19:00
12.4.2013 SYRENPILEN 19:00
10.5.2013 E.D.K 19:00

Turneringsplanlægning

Turneringslederen udskriver turneringen.

Udskrivning af turneringen administreres af turneringslederen, og udføres på grundlag af hvor mange klubber der er i kredsen

Turneringsstart skal bestræbes at være uge 11 i foråret og uge 33 i efteråret.

Tilmelding kr. 50,- betales hver gang man deltager i de forskellige klubber.

---

Spilleregler

Turneringen står åben for alle dartspillere dog ikke spillere der ikke er fyldt 18 år (Licens er ikke nødvendig).

Turneringen er en single turnering.

Kampene spilles fra 501, direkte start og afslutning på double.

Turneringen starter kl. 19.15 og sidste tilmelding er kl. 19.00.

Der spilles i puljer bedst af 5 sæt. Hvis der er mere end 16 tilmeldte må man gerne spille bedst af 3 sæt. Derefter Cup bedst af 5 sæt. Finale bedst af 7 sæt.

Hvis der er 4 Damer eller mere laves en separat pulje til damerne. Der spilles bedst af 3 sæt i puljen og Cup men bedst af 5 sæt i Finalen

Der er tavleføre på hvert eneste kamp og smutter tavleføren fra sin tavle uden at finde en afløser pålægges han en bøde på 50kr. og vedkommende kan ikke spille med igen før bøden er betalt. De 50kr går til kredsen. Mønt opkast om hvem der har udlæg. Der skydes nærmest midten om udlæg i afgørende sæt.

For at deltage gives 1 point. For vundne puljekampe gives 1 point. For vundne cup kampe gives 2 point. For vundne finaler gives 3 point.

Der spilles turnerings runder på skift i de forskellige klubber. Klubben der står for runden skal betaler 200kr til kredsen.

---

Præmiering

Tilmeldingsgebyret fordeles således: Kr. 20,- til aftenens turnering. Kr. 10,- til den samlede turnering. Kr. 20,- til kredsen.

Der er præmier til 1.-2.-3. pladserne i hver runde samt i den samlede stilling når alle runderne er spillet.

Arr. klub afregner 3x2 ølkort til de 3 H’er hver runde.

---

Generelle regler

Rækkefølgen i Fredags Turneringen afgøres efter følgende regler:


Datoer til barvagter - tirsdagsturnering og kredsturnering.
Hej alle

Hermed lidt datoer til barvagter - tirsdagsturnering og kredsturnering.

uge 1. 3. jan. Niels.
uge 2. 10. jan. Badut.
uge 3. 17. jan. Jeppe.
uge 4. 24. jan. Søren.
uge 5. 31. jan. Johan.
uge 6. 7. feb. Niels.
uge 7. 14. feb. Badut.
uge 8. 21. feb. Johan.
uge 9. 28. feb. Jeppe.
uge 10. 7. marts. Søren.
uge 11.14. marts. Johan..
uge 12.21. marts. Niels.
uge 13.28. marts. Badut.

Endvidere havde jeg i går et lille møde med jawer, da jeg var nede og
se de nye lokaler - og vi fandt frem til følgende datoer for tirsdags
og kredsturnering.

Vi starter op med tirdagsturnering d 12/02 - 19/02 og 26/02. Så er der
kredsturnering ons. d. 06/03. Tirdagstur igen d.12/03 - 19/03. Kreds d
27/03 og igen tirsdag d. 02/04.
kreds d.10/04 og afslutning på tirsdagsturnering d 16/04.

Vi mangler stadig at få sat datoer på klubmesterskab og generalforsamling.

mvh
JWille
Stilling Tirsdagsturnering pr. 14-12-12!
1) Jeppe 38 point.
2) Ib 28
2) Morten 26
4) Finn 11
5) Jesper 14
6) Ronnie 16
7) Søren 10
8) Bjarne 4
8) Anders Z 4
10) Micael 3
10) Kim 3
10) Jan R 3
10) Frank 3
14) Sasha 2
14) Johan 2
14) Marianne R 2
14) Badut
18) John 1
18) Marianne 1
18) Wendy 1


Højeste score: 180 x3+1+1: Jeppe 180x2: Anders 180x1: Finn+1, Søren, +2
Morten + 1, Jan R, Johan, Ronnie +1, IB 180x2 Jesperx1

Hurtigste sæt: Finn: 14, 17,17 - Morten: 15,15,16,17,18,18,18 - Jeppe:
15,15,16,16,1717,17,17,17,17,18,18,18,18,18,18 - Jesper: 15 - Ib:15,18 Søren: 18

Højeste lukker: Jesper 160 - Morten 141 - Jeppe 124 - Ib: 120+120

Samlet præmiesum efter 6 runder: 2550,-
Side 1 af 5 1 2 3 4 > >>
Gæst
Brugernavn

Password

Husk migBliv medlem
Mistet password?
Brugere online
Gæster online: 1
Ingen medlemmer online

Antal medlemmer: 44
Nyeste medlem: leesmith
edk højre side reklameChat Boks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

GOD SOMMER IGEN !!
05.06.18 16:17
GOD SOMMER
13.07.16 22:39
God bededag
21.04.16 16:49
Se dart hver weekend i tv
22.02.16 23:59
Fredags Turneringen igen og det sker på fredag d.12/12-14 i Esbjerg West Dart sidste tilmelding kl 19
08.12.14 21:22
Så starter Fredags Turneringen igen og det sker på fredag d.17/10 i Esbjerg Øst sidste tilmelding kl 19
14.10.14 17:49
HUSK der er fredagsturnering i Esbjerg Øst fredag den 20. juni kl. 19.00 - Vel mødt !
17.06.14 18:05
God forårssæson til alle - Husk støt din lokale dartklub !
05.03.14 21:51
Der vil d. 14/02-14 blive afholdt en fredags turnering. Indskuddet er 50,- pr deltager, som bruges til præmier i A og B rækker. Turneringen starter kl 19.00 og dørene åbnes kl 17.00.
12.02.14 23:22
Nyheden på forsiden er ændret lidt !
28.10.13 22:22

[Replikarkiv]
Created by Danni Olling Sørensen - Copyright www.dosdesign.dk © Since 1999
Tradedoubler-edk